ISPISNA RJEŠENJA

Refill tinte i tonera

Znate li da se prazna ambalaža tinti i tonera smatra opasnim otpadom. Potrebno ju je odlagati u reciklažnim dvorištima ili u za to predviđene kontejnere? Ali to ne mora biti tako – možete ju donijeti k nama u Refill planet, Cankareva 12, Zagreb, ponovo napuniti po cijeni povoljnijoj od cijene kupovine novog originalnog tonera ili tinte. Tako ćete uštedjeti novac, ali i smanjiti količinu plastičnog otpada u okolišu. Takvu praksu je prepoznala i EU te je financirala razvoj naše poslovne ideje.

 

Zamjenski toneri i tinte možda imaju konkurentniju cijenu, ali nitko ne jamči da vam neće oštetiti uređaj ili da je riječ o kvalitetnom proizvodu. A isto tako dvojbena je ta praksa korištenja tuđeg intelektualnog vlasništva bez naknade, što proizvođači zamjenskih tinti i tonera redovito rade. Nekad povoljnije opcije ispadnu na kraju puno skuplje. S druge strane, ponovno korištenje originalne ambalaže se potiče i smatra pozitivnim, a u isto vrijeme vam štedi novac. Obratite nam se s povjerenjem.

Cirkularna ekonomija

Cirkularna ekonomija podrazumijeva prije svega povratak već korištenih proizvoda ili onoga što je od njih ostalo u ciklus proizvodnje i uporabe. Na taj se način pokušava smanjiti količina otpada i potaknuti na recikliranje predmeta koji se ponovo mogu upotrijebiti, bilo da je riječ o korištenju resursa za ponovnu proizvodnju ili reparacije gotovih proizvoda. Na taj se način maksimalno koriste resursi, koji su ionako ograničeni, štedi novac i čuva okoliš. 

Dok se radi na zabrani upotrebe jednokratne plastike, u Atlantskom oceanu već pluta otok plastičnog otpada veličine Francuske. Ambalaža tinte ili tonera za printere ne mora biti jednokratni otpad, možete aktivno sudjelovati u ciklusu cirkularne ekonomije – donesite praznu ambalažu tonera i tinti, a mi ćemo ju ponovo napuniti.

Najam uređaja

Iako se poslovni procesi nastoje maksimalno digitalizirati, printer je još uvijek neizostavni dio uredske opreme. Ako se želite fokusirati na svoje poslovanje i ne brinuti o tome jeste li odabrali odgovarajući model printera, imate li dovoljno tinte ili tonera, funkcionira li vaš printer pravilno, obratite nam se. Na temelju vaših potreba, formirat ćemo paket usluga prilagođen upravo vama i osigurati da vaš printer optimalno koristi tintu ili toner i nikad ne ostane bez nje. 

Ne morate se brinuti imate li dovoljno zaliha i gomilati nekad glomazne kutije po uredskim spremištima. Ispražnjenu originalnu ambalažu tonera ili tinte ćemo ponovo napuniti i pravovremeno dostaviti u vaš prostor. Obratite nam se s povjerenjem i bezbrižno printajte.

ISTAKNUTI UREĐAJI

EPSON WorkForce Pro WF-C5790DW

Ovaj mali višefunkcijski uređaj za radne skupine savršen je za poslovno okruženje, od malih ureda do velikih tvrtki koje su tradicionalno koristile laserske pisače i žele smanjiti troškove i prekide u radu te povećati produktivnost. Istovremeno se smanjuje i utjecaj njihove tvrtke na okoliš i poboljšava njihova reputacija u vezi s korporativnom društvenom odgovornosti.

HP LaserJet Pro MFP M428fdw

Pobjeda u poslu znači raditi pametnije. HP LaserJet Pro MFP M428 osmišljen je tako da vam omogući da svoje vrijeme usredotočite tamo gdje je najučinkovitije – razvijate svoje poslovanje i ostanete ispred konkurencije.