Primjer uštede kod kupovine HP 302 tinti

Set originalnih tinti kupite, refill crne je poklon!

Set originalnih tinti kupite kod nas do 30.6.2020. i kada se isprazne, napunite patronu u boji za 70 kn, a crnim punjenjm mi častimo!

Već smo pisali kako je ponovno punjenje prazne ambalaže tonera i tinti odlično, za okoliš, ali i za vaš džep. Pripremili smo vam zato ponudu kojoj nećete moći odoljeti:

Primjer uštede sa setom originalnih tinti koje ponovo punite

Primjer uštede na popularnim tintama HP 302 – kupite set originalnih tinti za 311,00 kn, kada se isprazne, dostavite nam ih. Mi napunimo crnu patronu potpuno besplatno, platite samo punjenje patrone u boji. I to 70,00 kn. Kvaliteta i broj ispisanih stranica jednaki su originalima.

Primjer uštede kod kupovine HP 302 tinti
Primjer uštede kod kupovine HP 302 tinti

Ovo je primjer uštede na tintama za popularni HP Deskjet 2130, ali ponuda vrijedi za sve HP i Canon tinte. U ovom slučaju imate set originalnih tinti i ponovno punjenje za cijenu od 381 kuna. To je ušteda više od 39%! Kvaliteta ispisa kod ponovno punjenih tinti je jednaka onima u originalu, ali uz uštedu od 241 kn.

Na ovaj ćete način smanjiti jednokratni plastični otpad u okolišu, poštovati ćete intelektualno vlasništvo onih koji su proizveli printer i originalnu tintu, sačuvati vaš printer od oštećenja nastalih upotrebom nekvalitetnih klonova te na kraju krajeva, uštedjeti novac. Kvaliteta ispisa sa ponovno punjenim tintama je zajamčena – jednaka kao i kod originalnih punjenja tinti!

Ako već imate originalnu tintu, donesite nam ih na ponovno punjenje, jer i to se isplati. Na slici možete vidjeti primjere uštede za ponovna punjenja u odnosu na originalne tinte HP 302. Početno ulaganje u originalne proizvode je možda tek nešto više nego što je to kod zamjenskih proizvoda, ali što više ponovo punite originale, više se isplati. Uz uštedu, svaki put kada ponovo napunite tinte, smanjujete količinu jednokratno korištene plastike.