UŠTEDI OČUVAJ PRIRODU PRINTAJ KVALITETNO

Refill tonera

Znate li da se prazna ambalaža tinti i tonera smatra opasnim otpadom. Potrebno ju je odlagati u reciklažnim dvorištima ili u za to predviđene kontejnere? Ali to ne mora biti tako – možete ju donijeti k nama u Refill planet, Cankareva 12, Zagreb, ponovo napuniti po cijeni povoljnijoj od cijene kupovine novog originalnog tonera ili tinte. Tako ćete uštedjeti novac, ali i smanjiti količinu plastičnog otpada u okolišu. Takvu praksu je prepoznala i EU te je financirala razvoj naše poslovne ideje.

Ključne značajke

Brzo punjenje

Patrone punimo u 5 minuta po patroni, a cijeli proces dostavljanja i slanja traje 3-5 dana

Očuvanje okoliša

Svakim novim refillom štitite planet Zemlju i pomažete u čišćenju od plastike

Ušteda do 70%

Osim što štitite Zemlju, štitite i svoj novčanik svakim refillom. Rekordan broj refilla je čak 32 puta!

punjenje patrona

JEDNOSTAVNO I BRZO

Proces refilla

Prazna patrona

Ispraznila vam se patrona i odlučili ste ju napuniti

Donosite patronu

Dolaskom u našu poslovnicu ili slanjem poštom kupac donosi vlastitu patronu

Punimo patronu

Refill radimo u roku od 5 minuta po patronI

Šaljemo patronu

Šaljemo vam natrag poštom ili osobno dolazite po nju

Play Video about Spremanje za ponovno punjenje tinte

KAKO POSLATI PATRONE

Slanje patrona poštom i Tiskom

Pogledajte ovaj video tutorijal kako izgleda cijeli proces slanja patrona poštom.

Zamjenski toneri i tinte možda imaju konkurentniju cijenu, ali nitko ne jamči da vam neće oštetiti uređaj ili da je riječ o kvalitetnom proizvodu. A isto tako dvojbena je ta praksa korištenja tuđeg intelektualnog vlasništva bez naknade, što proizvođači zamjenskih tinti i tonera redovito rade. Nekad povoljnije opcije ispadnu na kraju puno skuplje. S druge strane, ponovno korištenje originalne ambalaže se potiče i smatra pozitivnim, a u isto vrijeme vam štedi novac. Obratite nam se s povjerenjem.

Kako napraviti refill prazne patrone ?

Korak 1: Identificirajte svoj spremnik

Prvi korak je identificirati broj modela vašeg uloška koji treba zamijeniti. To će obično biti otisnuto na samom spremniku, kao i na pakiranju u kojem je isporučen. Ako niste zadržali originalno pakiranje, možda ćete morati otvoriti svoj pisač da pregledate sam spremnik.

Također se isplati znati da postoje dvije glavne vrste uložaka za inkjet pisač. Je li vaš spremnik ili uložak ispisne glave?

Ispisne glave: Ispisne glave imaju stvarnu ispisnu glavu na samom ulošku. Ova vrsta spremnika imat će elektroničku traku i metalno dno koje biste trebali izbjegavati dodirivati ​​prstima. Najbolja je praksa da nam pošaljete svoj uložak prije nego što se potpuno isprazni, inače riskirate da se pregrije. Ako se o njemu pravilno brine, očekivali bismo da će uložak ispisne glave trajati najmanje pet punjenja

Spremnici: spremnici dovode tintu u glavu pisača koja je pričvršćena na pisač. Spremnici su zapravo samo spremnik tinte i općenito se ne istroše tijekom vremena kao što to čine patrone s glavama za ispis, tako da ih možete kontinuirano puniti bez istrošenosti, stoga očekujte velike uštede tijekom vremena kada ponovno punimo vaše patrone!

Korak 2: Odaberite refill i zaključite narudžbu

U shopu potražite svoj model pisača ili spremnika pod kategorijom Refill. Kada pronađete svoj uložak, možete dodati proizvod za ponovno punjenje u svoju košaricu i odjaviti se na uobičajeni način. To nam daje evidenciju o tome što je naručeno prije nego što nam pošaljete svoj uložak.

Ako punjenje za vaš pisač nije navedeno ili ne možete pronaći naš popis za njega u okviru za pretraživanje, nazovite nas da naručite putem telefona tijekom uobičajenog radnog vremena. Rado ćemo Vam pojasniti i na taj način. Broj je 01 5512 611.

Korak 3: Spakirajte svoj uložak u omotnicu i pošaljite na našu adresu

Slanje poštom:

Uložak za koji ste utvrdili da treba zamijeniti, pažljivo uklonite iz pisača u skladu s uputama u priručniku proizvođača, zatim ga stavite u transportnu kopču ako ste ju dobili ili u vodonepropusnu vrećicu ili poklopac , prije nego što ga lagano zatvorite u odgovarajući podstavljena omotnica.

Neki ulošci neće biti potpuno prazni, pa ćete korištenjem vodonepropusne vrećice osigurati da preostala tinta ostane u zatvorenoj vrećici.

Molimo uključite sažetak narudžbe u svoju omotnicu. Označite omotnicu (ovo možete napisati rukom): ‘Molimo pošaljite na REFILL-PLANET SHOP Cankarova 12,10000 Zagreb‘, pazeći da je naše ime napisano velikim, podebljanim slovima. Kako bismo održali niske cijene, molimo vas da ne koristite prevelika pakiranja kao što su kartonske kutije, jer nas veći artikli koštaju više i značilo bi da moramo više naplatiti našu uslugu punjenja. Adekvatna je omotnica ili kuverta.

Slanje Tiskom:

Ukoliko imate veću količinu ili vam je jednostavnije slati Tiskom, možete nam i na taj način dostaviti prazne patrone. Koristeći paket za dokumente možete poslati do 10 patrona, a u kutiju S stane do 50 patrona. Svoje prazne patrone nam šaljite na Tisak ZG-ČRNOMEREC-II (919940). Patrone ćemo vam poslati nakon što ih napunimo na isti Tisak s kojega ste nam ih Vi poslali.

**Napomena, patrone nam šaljite isključivo na gore navedene adrese: REFILL-PLANET SHOP Cankarova 12,10000 Zagreb za slanje poštom, ZG-ČRNOMEREC-II (919940) za slanje Tiskom. Ukoliko vaša pošiljka ne stigne do navedenih mjesta, nećemo biti u mogućnosti napraviti refill.

slanje patrona poštom

Trebaš pomoć?

Nazovi nas

Nazovi nas

01 5512 611