Spremanje za ponovno punjenje tinte

Ponovno punjenje tinte – rekord čak 32 puta!

Ponovno punjenje tinte nije neka novost, svi već znamo koliko se može uštedjeti i koliko je to dobro za okoliš.

Međutim, naš nizozemski blizanac, Inkstation, koji uz ponovno punjenje tinti prodaje još i uredski materijal tvrdi kako je istu patronu tinte napunio rekordnih 32 puta.  Prosječno se patrona tinte može puniti 3 do 5 puta i ovo se zaista čini neoborivim rekordom.

Inkstation je osnovan 2005. i iako ima nešto više prodajnih mjesta od nas, također su specijalizirani za ručno punjenje patrona tinti, gdje uštede mogu ići i do vrtoglavih 80% u usporedbi s kupovinom novih originalnih tinti. Na LinkedInu su objavili kako se „patrona tinte može puniti 3-5 puta“, što i mi iz vlastitog iskustva možemo potvrditi. Također tvrde da je njihov „rekord 32 ponovnog punjenja tinte“.

Osim što nude uslugu punjenja patrona tinte i tonera na licu mjesta, dok čekate, kod njih se mogu kupiti pisači, originalne tinte i toneri, već napunjeni tinte i toneri te ostali uredski pribor i materijali.

Informacije o Inkstationu smo preuzeli s therecycler.com.

Refill – planet – ponovno punjenje tinte u Zagrebu

Vjerojatno vam je daleko ići do Nizozemske, ali nema ni potrebe, kad smo mi tu. Svoje tinte i tonere možete ponovno napuniti kod nas, u Cankarevoj 12, u Zagrebu. Isto tako, kod nas možete kupiti originalne tinte i tonere te pisače, papir kao i uredski materijal.

U posljednje smo vrijeme primijetili kako  ponovno napunjene tinte rade isključivo u onim pisačima u kojima su inicijalno korištene. Isto tako, zbog pandemije na svjetskoj razini raste potražnja za svim oblicima tonera i tinti. Ljudi više koriste pisače u kućnom okruženju, za rad ili za edukaciju. Posljedica svega toga je nestašica pojedinih modela tinti i tonera, bilo da je riječ o originalnim ili zamjenskim proizvodima.  

Zbog svega navedenog, pažljivo čuvajte svoju originalnu ambalažu tinti i tonera. Donesite ih kod nas na punjenje, uštedite novac i budite sigurni kako ćete uvijek moći ispisivati 😉